Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Mi a Bariholmik

Ajánlatunk

Kedves bari barátok, prémium termékeket kínálunk Önnek merinó bárány gyapjúból és más természetes anyagokból. Kényeztesse magát ruházattal, egészségügyi cipővel, bolyhos takaróval és természetes kozmetikumokkal kiváló cseh gyártóktól.

Sapkák

Itt a Bariholmik -nál nagyon népszerűek a kötött sapkák északi mintával, a cseh KAMA gyártótól, valamint a hagyományos cseh Vlnka márkától. A legfinomabb merinó gyapjú tökéletes melegen tartja Önt, mivel - ahogy köztudott - a legnagyobb hőveszteség a fejen keresztül történik. Ezért fontos a sapka viselete, amint a hőmérséklet nulla fok alá esik. És nálunk biztosan mindenki tud választani, mert többféle változat is létezik. Például sapka sülttel, amelyet sport során fog értékelni. Maszkok, amelyek megvédik a nyakat és az arc egy részét is a hidegtől. Sífutó sapkák és fejpántok, melyek remek választás túrázáshoz.

Olvass tovább

Szűrő

Ruházat méretei

Alkalmasság

Szín

Stílus

Anyag

Gyártó

Ár (5 330-38 580 Ft)

Kampány

392 termékek

 A merinó gyapjú kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, és úgynevezett száraz hőt hoz létre, amely biztosítja, hogy még túlzott izzadás esetén is jól érezze magát, mivel a gyapjú felszívja a felesleges nedvességet és fokozatosan elvezeti azt a légkörbe. A KAMA téli sapkák egyszerűen nagyszerűek, például ajándékként is, amely minden bizonnyal örömet fog okozni mindenkinek.