Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Mi a Bariholmik

Ajánlatunk

Kedves bari barátok, prémium termékeket kínálunk Önnek merinó bárány gyapjúból és más természetes anyagokból. Kényeztesse magát ruházattal, egészségügyi cipővel, bolyhos takaróval és természetes kozmetikumokkal kiváló cseh gyártóktól.

Zoknik / Térdzoknik

Nem minden zokni, jó zokni. A természetes anyagokból, mint például a birka gyapjú vagy bambusz, készült zoknik a legjobb, amit megvásárolhat saját magának vagy szeretteinek. Ezeknek az anyagoknak olyan tulajdonságaik vannak, amelyeket semmilyen műszál sem helyettesíthet. A merinó zokni melegen tartja önt otthon, sport közben vagy ha sétálni megy a természetben. 

Olvass tovább

Szűrő

Gyermek méretek

Méret

Nem / kinek ajánlott

Szín

Tevékenység

Anyag

Gyártó

Ár (920-17 160 Ft)

Kampány

64 termékek

bokazoknit különösen értékelni fogja a melegebb hónapokban, amikor előveszi a rövidnadrágot és szoknyát a ruhásszekrényből. Mivel a mezítláb séta nem teljesen jó ötlet, a kedvenc bambusz zoknink már nem egy kollégánkat megmentette a kínos helyzettől.

Pontosabban amikor egész napi munka után váratlanul látogatóba kellett menniük, nem kelett a barátaik és környezetük egészsége miatt aggódni, miután levették cipőjük :-)